Keetjes voorkant

Less is more, maar niet altijd zo je ziet.

Na het nodige sloopwerk met hindernissen, omdat het hout soms moeilijk te scheiden was van de langpotige nietjes, bleef er een groot ongezellig gat over en dat niet alleen, Keetje kreeg last van jujuberigheid aka ruitjesvorm, bij gebrek aan verband. Moest wat aan gebeuren natuurlijk.
frontje-bouwen-1
Het verhaal begon met een horizontale balk aan de voorkant, daar kwamen twee dikke planken op te staan, toen nog twee deuren en vervolgens kreeg de binnenkant versteviging. Nouja, de fotootjes spreken voor zich.
frontje-bouwen2
In de voorkant zitten de gekregen kozijnen verwerkt, een deel van het afvalhout uit de bouwcontainer en ook sloophout van Keetje zelf. Het deurkozijn maakte ik ietsje smaller en lager, maar wel van het kozijn dat eerst rond de deur zat. Dat hout er aan de buitenkant een beetje slecht uitziet zegt helemaal niks, kijk maar naar de zaagsnede. Prachtig hardhout en doodzonde om zoiets niet te gebruiken! Afijn, nou moet ik nog op zoek naar een smalle deur met glas en dan heeft Keetje een aardig frontje.

frontje-bouwen3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *