Je moet er wel uit kunnen

Voor dit raampje, dat vandaag in Keetjes kont belandde (rare zin), moest ik wel wat geduld hebben voor de verkoper over de brug kwam, maar toen had ik ook wat.

Een gaaf kozijn van goede kwaliteit hout, 0.90 bij 1.44, zijwaarts draaiend raam, dubbel glas,ventilatierooster, met mooie hang en sluitwerk en een uitzettertje voor slechts 35 euro.

Beetje groot? Nee hoor, helemaal goed voor de functie die het ding gaat krijgen; mag ik u voorstellen, de nooduitgang. Kijk, Keetje is van hout en ze kan fikken als de beste. Als er aan de voorkant iets mis gaat, moet je er achter wel uitkunnen eej.

“Hier komt toch een wc-tje?” vroeg Muisman ietwat verontrust, doelend op het riante uitzicht cq inzicht. Geen zorg, ik zeg gordijntje of een leuke raamschildering.

Voorlopig hangt er wat trouwens blauw zeil voor, niet zo mooi fototechnisch gezien, maar de wind waait hard en ik zie er tegenop om de hele boel lost te gooien. Een behoorlijk kiekje komt vast in beeld, als het volgende evenement zich aankondigt, de laatste zijkant, maar daar heb ik nog geen raampjes voor.

collage-raamachterkant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *