Winterdicht, katproof

Kaatje had een bezoeker , een harige nog wel en niemand die mij dat dan even laat weten hè.

Misschien wordt het tijd voor een burgerwacht.

Alsof de deur niet uitnodigende tot logeergedrag, mevrouw de keetmaker.

Ai, daar heeft u (of is het hebt? twijfel, twijfel) een punt!

Er ontbraken nogal wat raampjes en die kunnen er ook nog lang niet in, want ik zag dat er wat werking in de verbindingen van de deuren zit, dus die dingen moeten er tzt weer uit, na de winter ofzo. Daarom eerst maar een noodmaatregel. Lekker makkelijk met stukjes isolatie. Krijg ik het binnen tenminste ook aangenaam warm.

Hahaaaah, Boris!!  -zo hebben we hem of haar genoemd wegens de boeventronie, Boris Boef, wie kent um niet-  dààr heb je niet van terug hè!

Het beestje lag pontificaal op Kaatjes bed. Gelukkig wist de boef dat er nog geen wc-tje in zat, dus meer dan wat haren op een kussen vond ik niet.

Nou moet je niet denken dat ie zielig is hoor. Boris is niet voor één gat te vangen.

Letterlijk niet, bedoel ik.

Hij wringt zich ’s nachts altijd door ons kattenluik en gaat dan in een poezenmand liggen knorren. Dat vindt Boris de normaalste zaak van de wereld.  Tis geen zwervertje trouwens, daarvoor heeft ie veel te veel vlees op de botjes. We denken dat zijn eigenaar hem ’s avonds de deur uit zet en zegt; “red je maar!”

Nou dat doet ie dus wel zoals je begrijpt.

Bewaren

8 Reacties

    1. Dat klopt helemaal, hij IS ook erg vastberaden en vasthoudend. soms zie ik um onderweg ergens zitten in een tuin, turend naar een bergje gras, kom ik er een uur later weer langs rijden, zit ie er nóg precies zo! aparte jongen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *