Struikelen en stapelen

Soms is het leuk om ergens over te struikelen.

Op de rommelmarkt bijvoorbeeld, al kom ik daar niet zoveel. Wel raak ik op bijna wekelijkse basis een kringloopwinkel. De achterkant welteverstaan en dat ligt dan niet aan mijn zicht, maar aan het feit dat je daar spullen in mag leveren.

En dat kan ik als de beste, spullen inleveren. Is het niet de overbodige meuk van mezelf, dan wel die van anderen. Ik heb het ontspullen tot kunst verheven, al zeg ik het zelf.

Gemakshalve vergeet ik dan maar dat ik zo nu en dan iets in het gebouw terug moet kopen wat ik in een eerder stadium wegbracht. Maar heej,  iemand moet de economie draaiende houden.

Waarom zeulen met de de zooi van een ander? Nou, na een middagje opruimen is niks zo fijn als dat al het overbodige, daadwerkelijk, de tent verlaat en ik neem het dan graag mee in mijn kleine autootje slash vuilniswagentje. Ooit wil ik nog eens een APE, ken je die? Te Tof mind you, al zie ik problemen voor de snelweg.

Anyway.

Soms is struikelen suf. Over de talloze dozen/manden voor het gerief van de katten bijvoorbeeld. Vandaag had ik er genoeg van. Naar de kringloop konden de viervoeters niet, bleef er niks anders over dan ze te stapelen…………in een kattenflat. Handy hè. De planken kwamen uit een keuken van iemand. Het overige hout werd geleverd door een oude tafel, wat haspelhoutjes en een kast.

Ik werd er blij van.

En de katten ook.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

8 Reacties

    1. Ha Thea, de gevechten om de rangorde hebben al lang geleden plaatsgevonden en ze hebben zo hun verschillende voorkeur voor hoog of laag, dus ze zullen elkaar niet snel in de weg zitten!

    1. Yep zalig en heel bevrijdend dat afstand nemen. De keetjes staan mij vaak verwijtend aan te kijken, wetende dat ze aan het eind van mijn energierekening zitten. Toch gebeurt er wel wat hoor!

    1. Dank je! Onder het timmeren zat er al eentje in. Nu in het dagelijks gebruik merk je wel dat er bepaalde combinaties ontstaan. Zit de baas in de flat, dan blijft de zwakste schakel weg ;-). Moet gezegd dat er nog allerlei andere niet officiële ruimtes zijn waar het voor een kat goed toeven is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *