Laat er licht zijn!

Dat zeg ik. Licht is een schone zaak. Stroom ook. Muisman heeft her en der gaten in Kaatjes muren geboord, doosjes ingebouwd , leidinkjes gelegd en draadjes getrokken. Daarna volgden de knopjes en de stopcontacten.

Wie heeft dat woord bedacht trouwens. Stopcontact.  Je stopt er wat in en dan heb je contact. Als je er wat ander ijzer instopt dan een stekker, stopt contact ook denk ik. Tussen jou en de aarde. Maar als je geaard bent gebeurt er geloof ik niks. En nu we het er toch over hebben. wat is de achterliggende gedachte van het woord stekker. Stick? Als instoppen? Hai…

Onder Kaatje hangt  nu trouwens een stekker en die kan ingeplugd worden elk willekeurig stroomnet. Handy hè..

Kaatje is nog niet toegetreden tot het zonnepaneelgenootschap, dat wil ze wel, maar ze weet ook wel dat daar nog het één en ander bij komt kijken. Misschien kan Kaatjes nieuwe eigenaar-to-be zich uitleven. Dat geldt ook voor Keetje trouwens.

Anyway, ik voorzag alle kanten van isolatiemateriaal en bedekte haar kantjes vervolgens met wat beschermende materie. Voor tijdelijk, tegen de regen enzo. Binnenkort weer verder. Eerst even een weekje andere afspraken nakomen.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 Reacties

    1. Wandcontactdoos, ja dat is een heel ander verhaal. Een doos aan de wand die contact maakt zonder gebruiksaanwijzing, want je moet dus zelf uitvogelen hoe je dat regelt.Niemand heeft het over stoppen. Help.. Hallo!! Contact!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *