Binnenkant zo goed als af

Omdat er al eindeloos gekeet en gekaat wordt, zou je denken dat ik dit moment al veel eerder had kunnen aankondigen, maar goed. Soms gaan de dingen zooow en soms zus en soms helemaal niet.

Desalniettemin realiseerde ik me vandaag dat Kaatjes binnenkant eigenlijk klaar is. Nagenoeg alle afwerklatjes zitten op hun plek! De wc-ruimte is afgetimmerd. Wat ontbreekt is een wc-deurtje, maar dat ga ik morgen ophalen. Net gescoord via Marktplaats voor twee tientjes.

De vloer mag er pas in na het schilderwerk, dan kan ik lekker los gaan met de kwast. Midden op het plafond zat een lelijke beschadiging. Ik heb er een plaat op gezet. Straks komt in het midden een soort ornamentje. Het is een houten Zweeds bloemgevalletje dat ik voor 5 euro plus verzendkosten, zojuist -as we speak- kocht op Marktplaats.  Leek me lollig.

Hoe lollig het werkelijk is gaan we nog meemaken, mocht het tegenvallen dan zoek ik alsnog een andere. Ah ja joh, doe eens gek.

Blijft over een jasje aan de buitenkant, glas in de deur, een balkon en ook niet onbelangrijk; wielen. Kaatje had erg grote voeten, maar dat wilde ze niet meer. Ja welke vrouw wel. Anyway, ze gaat nu van maatje 43 naar 40. Zoiets, tenminste als ik dat weet te fiksen ter zijner tijd.

Als je geen kaas kunt maken van de foto. Houd moed, straks als het meeste hout dezelfde kleur is zal het rustiger en duidelijker worden. Lotus kan het al niet meer aanzien, dat moge duidelijk zijn.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

8 Reacties

  1. Ik ben reuze benieuwd hoe of het er straks uit ziet. Idd kun je met deze foto’s weinig tot niks! Maar we wachten gewoon af. Er zal niks anders opzetten ben ik bang!
    Dus spreken we af, dat je snel verder werkt!! Okaj?

    Groetjes Thea

    1. Ik zal mensen van Funda inhuren, die maken van een klein schuurtje nog foto’s om je vingers bij af te likken. Dat doorgaan spreken we af hoor, komt goed! Voor de verheldering nog een photootje ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *