Moving on

Een beetje variatie kan geen kwaad, dus na Kaatje was Keetje aan de beurt. Een kritische blik vond nog een aantal missende afwerklatjes, wat andere losse eindjes en de deuropening naar de wc-ruimte kreeg een deur! Die laatste klus is nog niet af, want op de één of andere manier vond ik het ooit kennelijk nodig om iets scheef te bouwen terwijl dat normaal gesproken toch echt recht behoort te zijn.

Ik hul me hieromtrent verder in een mysterieus stilzwijgen, dat lijkt me het beste.

Toen weer richting Kaatje, waar ik de mooie hergebruiktafel verving voor een gloednieuwe uit de IKEA. De Norberg, een steriel wit gevalletje, maar wel een handy ontwerpje, kan niet anders zeggen.

Waarom de mooie hergebruik-enz-enz vervangen? Wel, de in en uitklapstang was een grote bron van ergernis. Ik zag ook niet wat er aan te doen viel om die ergernis weg te nemen. Vandaar.

Tis wel een  contrast hoor, hai. Maar het ding tafelt goed.

Anyway, momenteel speur ik advertenties af van ander Keters en wat ze zoal voor zo’n ding vragen. Gaat nog lastig worden denk ik de prijsbepaling. Ik sta open voor ervaringsdeskundigen. En houd je oren open signalen van mensen die komende lente wel brood zien in een Keet van Muis. Ik hoor graag! Krijgen de vrienden van Kaatje EINDELIJK waar, voor hun geïnvesteerde vertrouwen.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4 Reacties

  1. Waarschijnlijk had je ” een artistieke aanval” dan kan er zomaar een scheve zaag geschaafd worden ( eh … ’t gezegde was geloof ik toch anders) Ik heb geen nótie van prijzen maar misschien kun je mee liften op de trend “tiny house” dan moet zoiets goud geld opleveren! Maak je trouwens maar geen zorgen over “deze investeerder”, mij is geleerd dat je uitsluitend moet stoeien met geld dat je niet mist als het niet terugkomt. Ik vind het volgen van het project al “soort van” terugverdienen, je bent zó vindingrijk.
    En vergeet even niet, er was nog een ander K.tje dat zich nogal agressief aan je op drong.

    1. ;-) dat laatste K-tje gaf wel een K-ink in de K-abel, K-annonnen. Anyway, jij hebt de gouden regel van het beleggen scherp, beschouw je geld als uitgegeven voor je het daadwerkelijk aan zoiets uitgeeft. Ik vind het fijn dat het meekijken en leven een bonus is, maar ik word er ook heel blij van dat ik met harde munten over de brug kan komen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *