Privaat

Zo! Een ieder die behoefte heeft aan rust heeft kan zich terugtrekken in de wc-ruimte van Kaatje. Wie er zijn of haar behoefte tastbare vorm wil geven moet even geduld hebben, het keetje heeft nog geen pleetje.

Maar wel een heuse deur dus.

Hoera!

Vanmiddag opgehaald en na enig geploeterd kon ik vaststellen dat het ding hing en redelijk soepel liep. Voorwaar geen sinecure. Scharnieren en ik zijn, laat ik het hier maar gewoon neerplempen, op z’n zachtst gezegd geen vrienden. Ik kan er eindeloos mee aan het pielen zijn, denkfout op denkfout stapelend en dan maar hopen op een goede afloop.

Anyway, vandaag had ik kennelijk een goeie dag en aan het eind alleen maar het smoel van zo’n emoticon met een opgetrokken wenkbrauw en een hand onder de kin. Had ik dat deurtje eigenlijk niet andersom zullen hangen? Nou, het zal. Het hangt en het blijft hangen. Punt.

In het ontstane hutje is het heel knus. Het geluid is door alle isolatie ook gedempt. Dat voordeel zal mijns inziens twee kanten uitwerken. Waarvan akte.

Boven de deur zit (zat er al een tijd hoor, maar toch..) een lieflijke bloemtafereeltje. Ooit wordt dat wit met zachte kleurtjes. Sjo leuk! De deur zelf moet ook nog een paar sierlatjes, maar daar moet ik even voor naar de winkel.

 

Bewaren

6 Reacties

  1. Knap van jou, zeg. Hoezo een pleetje, dit is een riante ruimte waar de dingen die gedaan moeten worden straks heel goed en geluidloos ook nog eens zullen geschieden. :-)

    1. Mooi dat je het op waarde kunt schatten Wieneke! En voor de geur heb ik een ouderwets raampje ingebouwd naar buiten, wat een vondst hè :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *