Kaatjes jasje deel 1

Dit is Kaatje. Ze had nog geen jasje. Ik ben er maar mee begonnen want het lijkt er op dat we nog een periode van rustig weer krijgen. Kan ik er misschien ergens in de komende week een verflaagje ter bescherming aanbrengen.

De grondlaag zit er in ieder geval op. De kleur is lichter dan die van Keetje. Ik heb restjes bij elkaar gemikt.

Vandaar.

Restjes weggooien is zonde. Dat weet de fourageur van een huishouden als ie een beetje slim is en klussers weten het ook. Restjes maken de begroting sluitend zeg ik altijd maar.

Raam moet nog afgetimmerd. Er zit al wel wat (hergebruikt) lood onder het raam. Daar komt nog een vensterbankje op als ik een goed hard houtje (aka hardhoutje) vind dat geschikt en vooral lang genoeg is. Kortjes zat eej, maar die langere hè, hai dat is soms wat.

Anyway, komend weekend maar eens aan de andere zijkant van Kaat beginnen.

Je zou kunnen zeggen dat ik de sokken erin heb.

Je zou het ook niet kunnen zeggen, denk ik het lekker zelf!

;-)

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4 Reacties

    1. ja die regen. Ik heb de buienradar uit zitten pluizen. Leek heel erg gunstig. Ik riep nog tegen muisman, goh, wat is de weersverwachting bijgetrokken. Hoezo staartje van ierland. Alleen zaterdag een klein buitje. Aan de slag en wat is er de volgende dag… niks dan regen , regen, regen. De hemel huilt. Ik ook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *