Leuke dingen

oogstenEr gebeuren leuke dingen zo aan het eind van het jaar.

De afgelopen maand kwam het boekje “Oogsten” uit. Het werd uitgegeven en samengesteld door Anneke Helder omdat haar zorgadviesbureau in 2013 tien jaar bestond. Er staan dan ook tien interviews in met mensen die Anneke de afgelopen jaren heeft ontmoet.

Speciale mensen die al een leven lang omgaan met ziekte en/of een handicap. Het zijn verhalen geworden die inspireren.

Drie mocht ik er schrijven als freelance medewerker. Je vindt ze op de prachtige website die aan het boekje gekoppeld is (en natuurlijk ook in het boekje dat je op diezelfde site kunt bestellen). De interviews met Ria Moons, Pierke Bosschieter en Gerrit Staal zijn van mijn hand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *