Hamsteren

“Er wordt achter de schermen echt hard gewerkt,” hoor je vaak bij gebrek aan zichtbaar resultaat.

Ik roep het nu ook, want er was op het podium niet zo heel veel te zien. Keetjes zijdeur kreeg nog wel een mooi gat waar eerst de deurkruk zat, de sleutel was foetsie en het slot zat dicht, vandaar.

Daarna haalde ik een drietal mooie aluminium profielstukken los en scheidde herbruikbaar sloopmateriaal van de echte bagger. Al die zooi ging in de wacht voor mevrouw Storthoop en het mooie spul bracht ik naar de schuur. Toen moest er even gebezemd worden en daarna kon je van de vloer eten.

Meer was het niet.

Anyway, de huidige indeling qua ramen en deuren gaat op de schop. Zo wil ik aan de voorkant naast de deur, twee smalle hoge ramen en ook het aantal ramen/lichtval in de zijwanden moet meer, anders en groter!

Maar het hangt allemaal af van wat ik zo tegenkom en daarmee zijn we backstage aanbeland, zoekend op internet en in m’n omgeving naar bruikbaar spul. Naast de jacht op gerecycelde handel oriënteer ik me ook op milieuvriendelijk isolatiemateriaal en dakbedekking, maar daarover later meer.

De eerste buit is trouwens binnen. Een gratis af te halen wc raampje met kozijn, voor het wasgedeeltetje-tje-tje-tje. Leuk hè!

collage-opruimen-verzamelen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *