Even een vooruitblik

Even een vooruitblik en dat bedoel ik letterlijk, want dit zijn twee ramen die ik zomaar kreeg. Ze komen in de voorkant van Keetje, aan beide zijden van de deur.

Het zijn van oorsprong tuindeuren geweest. Iemand heeft ze bijgezaagd en gebruikt voor, ja wie zal het zeggen. Nu bij Keetje krijgen ze een derde leven. Als dat geen hergebruik is!

Ik ga beide ramen nog wat korter maken en dan vormen ze samen met een mooie brede halfglazen deur die ook al in de pijplijn zit, de entree. Lekker open en licht. Om een beetje beeld te krijgen heb ik ze even binnen gezet en een foto gemaakt. Denk het hout er maar even achterweg. Wordt goed hè! Dubbel glas trouwens, hoe koel is dat.

Met een beetje geluk heb ik halverwege volgende week tijd om Keetje zicht te geven. Nu al zin in!

ramenvoor2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *