De achterkant heeft een jasje

Je weet wel waar je begint, maar zelden waar je eindigt. Zelden zoveel taaie en vooral ronde houtjes gezien als vandaag. Ze zeggen wel eens dat de tijd recht maakt wat ooit krom was, maar voor de vloerdelen waarmee ik Keetjes achterkant wilde bekleden gold het omgekeerde.

Eerlijk waar, ik moest mezelf even toespreken om weer in de goeie flow terecht te komen, maar toen ging het ook rap met de plankjes. Van gebruikt materiaal heb je vaak veel voor en nawerk en de klus van vandaag vormt daarop geen uitzondering. Eerst op maat zagen en gebruiksklaar maken en nu alles erop zit….. neem alleen die naden al, wat zal ik daar eens mee doen!  Breeuwen net als vroeger in schepen, touw tussen de planken meppen? Sam is er ook wat mee aan, dat kun je wel zien.

Wat heel erg leuk was vandaag; schreef ik eergisteren nog dat het wachten was op een advertentie vol gratis isolatiemateriaal, vanmorgen stond ie op marktplaats! Niet al te ver weg, ongeveer twaal vierkante meter en 5 cm dik, gratis. Huh? Dat was nou ook sterk zeg! “Ophalen, ja?” mailde ik in een nette volzin en kreeg per ommegaande antwoord, “is goed.”

Victorie!

buitenkant-achter

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *