Het lijkt weer wat

Zo, de zijkant zit er in hoor. Met een raamwerkje voor de buitenbekleding en minimaal verlies aan isolatiemateriaal, alle rare restjes mozaïeken we gewoon wat in elkaar tot een geheel.

Wat bezig zijn aan Keetje op een namiddag of vroege avond is een ZENvolle bezigheid. De bouwwerkzaamheden zijn overzichtelijk. Je kunt kleine stapjes nemen, uitstapjes maken in je hoofd terwijl je links of rechts een schroefje zet, eindeloos nadenken hoe je iets wat, hoe en waarom gaat doen en het dan toch lekker anders aanpakken en dat alles onder het wakend oog van trouwe supporters.

Afijn, nog 1 kant te gaan en dan heeft Keetje lekker warm ondergoed aan en wordt het tijd voor een volgend laagje… of zal ik verder met het dak.. of wat afwerking aan de voorkant… hmmm, daar ga ik eens fijn over nadenken… zennnnnnnnnnnn.

collage-isoleren-zijkant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *