Rondom dicht

De laatste kale kant van Keetje zag er wat dunnetjes uit en mijn figuurzaagwerkzaamheden om zwamresten te elimineren, maakte het er niet beter op. Tijd voor herstel en dus begon het feest weer van voren af aan.

Latten op maat zagen, zowel in de lengte als in de breedte, vastschroeven tot er een raamwerkje ontstond en hopla, plaatjes isolatie er in, beetje restverwerken…. Het duurt even, maar dan heb je ook wat.

Nu moet ik gaan beslissen hoe de twee zijkanten er verder uit gaan zien. Ligt een beetje aan wat ik nog tegenkom op het wereldwijde web. Ik trok Keetje in elk geval for the time being een mooie blauwe regenjas aan, zou jammer zijn als al het nieuwe timmerwerk weer nat werd.

Over het wereldwijde web gesproken, ik kwam er Keetjes zusje tegen, laten we haar Kaatje noemen.
“Kijk ik heb een bod gedaan,” riep ik enthousiast tegen Muisman, die zich in zijn koffie verslikte. “Strak wordt het geaccepteerd, zei hij geschrokken.

Jeu! Dat zou fijn zijn! Maar ik kon um gerust stellen, mijn bod was zo laag, dat de verkopende partij Kaatje vast zelf liever in stukken zaagde dan mij die eer te gunnen. Aan de andere kant… je weet maar nooit :-)

collage-isoleren-zijkant2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *