Stroom

Het raamwerk aan de linkerbinnenkant van Keetje was klaar en ik kon niet wachten om er wat mooie dunne platen op de schroeven.

Ik had nog een stuk of vier niet al te brede exemplaren en ze maakten ooit onderdeel uit van een saunawandje. Dat wandje bestond uit panelen met aan de voorkant schrootjes waarmee ik de afscheiding naar het badkamertje timmerde en aan de achterkant zat dus het plaatmateriaal waar ik nu mee aan de slag wilde.

Man, wat ging het voorspoedig. Zo voorspoedig dat ik al met een scheef oog keek naar waar de kastjes gingen komen….

“uhm,” zei Muisman, “Ik wil niet vervelend doen, maar wilde je geen stopcontactjes enzo?”
Donders, hij had gelijk. Dat was nou ook niet grappig.
“En hoe wil je het precies?

Uhhh, daar vroeg hij me wat. Maar na enig nadenken kon ik er wel iets op antwoorden hoor en na overleg over haalbaarheid en stroomstrategie├źn (ik zeg ook maar wat) konden we aan de slag.

Ik brak het wandje deels weer af en Muisman boorde wat gaatjes, legde leidingen en trok draadjes. Nou kan ik morgen verder timmeren. Dat wil zeggen, tot daar waar het zit/slaapgedeelte komt. Het keukentje moet weer anders. Hoe dat weet ik nog niet.

stroom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *