Volbouwen

Vandaag platen aan de binnenmuur gezet en daarna een laag wandje gemaakt dat dient als leuning van een bank en tegelijkertijd het keukentje afscheidt van het zit/slaapgedeelte. Je ziet hier de basisvorm en ik kon er met de beste wil van de wereld geen fatsoenlijke foto van maken.

Gelukkig weet ik zelf waar ik naar toe wil. want het is best moeilijk om door al het oude hout en die wirwar aan vormen heen te kijken. Eerst heb je zo’n mooie lege ruimte en nu gaat zich dat langzaam vullen met banken, kastjes, deurtjes en weet ik wat. Komt bij dat Keetje nog steeds de plastic regenjas aan heeft. Beetje donker.

Afijn ’t keukentje wordt nog een hele puzzel, Had misschien toch net even 15 – 20 cm groter gemoeten. Je kent het wel. Het eerste Keetje bouw je voor een vreemde, de tweede voor een vriend en pas de derde voor jezelf. Dan heb je alle kinderziektes er wel uit. Leerzaam proces hoor, een aanrader!

afscheiding-keuken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *