Keukentje in aanbouw

Het was eigenlijk nog niet de bedoeling, maar er moest even een beginnetje gemaakt worden met het keukentje. Ik zat wat met die ruimte in m’n maag, om het zo maar eens te zeggen. Zou het toch te klein worden? Had het badkamertje minder groot gemoeten?

Tja, dat krijg je er nou van als je halverwege de focus verlegt. Keetje zou eerst een slaaphutje worden en in dat kader was een beetje prettige wasruimte niet gek. Later bedacht ik me dat Keetje een minihuisje moest zijn en zo kwam er ook een keukentje in beeld.

Om een einde aan m’n getwijfel te maken ging ik met de kleine ruimte aan de slag. Er zaten luiken voor de oorspronkelijke ramen in Keetje. Dat waren stevige planken en qua formaat uitermate geschikt. Ik schroefde ze op elkaar en begon met m’n grote hobby, het zagen van rondingen!

Afijn, op de foto kun je zien hoever ik gekomen ben. Keukentje is nog lang niet klaar. Dit is de basis. Voor de beeldvorming even een klein kookplaatje. er komt een omhoogklapbaar deksel op. “Het” kan net denk ik.

Hergebruik is prachtig, maar heeft ook nadelen. De uren die je kwijt bent aan het ontspijkeren, opknappen en zoals in dit geval, gare verflagen verwijderen.. maar verder geen klagen hoor. Als ik alleen al denk aan de kosten die je bespaart op de aanschaf van bouwmateriaal….

keukentje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *