Opbergen

Ook al heb je niet veel meegenomen, toch is het leuk om de reisbagage een beetje fatsoenlijk kwijt te kunnen. Keetje weet er alles van en daarom krijgt ze heel veel kastjes op de plaatsen waar dat kan; onder de zitbanken en bovenin langs de wanden, daar waar je niet loopt. Vandaag heb ik een beginnetje gemaakt.

Noodgedwongen, want op zich had ik wel tijd om verder te komen dan dit, maar er was a. eigenlijk geen geschikt hout en b. de flow was er niet. Dat laatste is heel belangrijk. Is de flow er wel, dan is elk plankje wat je pakt raak, ieder afvalstukje bruikbaar voor een ander plekje, gaat elke spijker recht en bereikt iedere schroef z’n doel.

Vandaag was de zwaartekracht weerbarstig, getuige het gereedschap en de plankjes die maar één ding in het kopke leken te hebben, hoe komen we zo snel mogelijk naar beneden. Elk houtje dat kon splijten deed dat, wat ik nodig had lag precies daar waar ik me niet bevond en natuurlijk pakte ik van de twee vage streepjes de verkeerde, zodat m’n plankje te kort werd.

Kanonnen.

Ik dacht Ajuu paraplu en ging in huis bezig met iets dat me een stuk beter af ging; het verzamelen van flauwekul bezittingen en die deponeren in een doos bestemd voor de kringloop. Het werden er vier trouwens.

Straks passen we zelf nog in een keetje.

kastjes-eerste-opzet2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *