Daar is het gat van de deur

In plaats van verder te gaan met de kastjes in wording aan de linkerkant, besloot ik een tweede plank op te hangen voor de broodnodige bergruimte.

Toen Keetje nog een schaftkeetje was, stonden er twee banken in. Ik had ze netjes gesloopt en dat hout kwam nu goed van pas. De plank zelf was opgetogen. Na al die bilpartijen opeens zicht van bovenaf. Klein geluk.

Er moet links en rechts nog wel wat getimmerd worden, maar dat doe ik later. Eerst maar eens een (zij)deurpostje hergebruiken en de ruimte er boven afsluiten . Leuk hoor, het werd er een heel ander muurtje van, al zeg ik het zelf. Nu moet ik wel op zoek naar een leuk klein deurtje met glas er in, beetje pipowagerig of een glas in loodgevalletje lijkt me ook wel wat.

Overigens zijn de dakspanten enzo niet kromgetrokken hoor, ik heb wat bewogen tijdens het maken van de panoramafoto. Lekker organisch zullen we maar zeggen.

deurpost-tussenstuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *