Binnenwand rechts

Beetje de grote lijnen aangehouden tijdens dit keetdagje. De rechtermuur werd bekleed met een stukje saunaplaat en schrootjes afkomstig van de buitenkant, maar dat laatste zagen jullie natuurlijk meteen aan het rode kleurtje. Langs de ramen zit een landelijke plank, dat ziet er nou niet uit, maar straks wel hoor, komt goed.

Nou hoeft er alleen nog een grote plaat vastgezet te worden en dan is deze wand klaar. Heb ik het niet over de afwerklatjes of het vensterbankje hè, dat komt later en er moet ook nog wat elektriek aangelegd.

Duimen dat er een beetje constant en droog weer aankomt… ooit. Niet dat er binnen niks meer te doen is, maar met al die regen of in het meest gunstige geval, dreiging van regen, trek ik Keetjes zuidwester niet uit, met als gevolg een boel gepiel in het halfduister, excusez le mot, daar ben ik eigenlijk wel klaar mee.

Weet je er van.

Nu zou ik een ellenlange verhandeling kunnen houden over het kijken in kleur, of meer specifiek, kijken naar het timmerwerk in één kleur (in mijn verbeelding wit) om te kunnen zien of het ergens op gaat lijken, maar daar heb ik bij nader inzien geen puf meer voor. Probeer het eerst zelf maar, zien we dan wel verder.

binnenzijwandrechts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *