Binnenwerk

Wat kleine veranderingen vandaag, een vensterbankje, paar afwerklatjes, kastplankjes, extra steun aan een legplank, dat soort dingetjes.

De afscheiding van de keuken bestond nog uit twee delen met een balkje er tussen (fotootje linksonder), die holte heb ik afgedicht met dunne plaatjes triplex. Krijgt zo’n muurtje een beetje body.

Na al dat getimmer had ik zin om wat mooie afwerklatjes te kopen. Leuke latjes kom je hergebruikt niet zoveel tegen. Ze sneuvelen vaak bij het slopen. Het leek me dan ook allezins redelijk om hiervoor naar de winkel te gaan. Anyway, toen ik in de bouwmarkt voor het schap met hout stond, overviel mij een enorme vlaag van knieperigheid. Om nou met 50 euro aan latjes de deur uit te lopen. Ik kreeg het niet voor elkaar. Zelf maar wat freubelen, of een meer succesvol moment van kooplust afwachten….

Maar verder gaat het dus voorspoedig. Nu moet ik één dezer dagen Muisman even strikken voor de elektriek, dan kunnen de wandjes en het keukentje afgemaakt en wordt het langzamerhand tijd om eens na te gaan denken over een manier om de zit/slaaphoek vorm te geven!

interieur-afwerken-collage

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *