Badkamer

Beetje moeizame dagen achter de rug met veel bouwvakkers in mijn kop. Ik zei, “jongens als jullie hier toch rondbonken kun je net zo goed, even iets aan Keetje doen.”

Nou lou loene natuurlijk. Zinloos geweld noem ik dat en toen was ik er ook gauw klaar mee. Grove inzet van chemische wapens had als resultaat dat ik vandaag weer lekker alleen was.

En wat ging het voorspoedig. Muisman maakte wat elektriek en ik timmerde het rechterzijwandje nog wat verder af. Daarna was de badkamer aan de beurt. Onder het wc raampje kwamen de laatste restjes saunaschrootjes en toen werd het tijd voor een potje creatief met spaanplaat. Oude kasten bewaren kan best zin hebben zoals je ziet. Na wat rekenwerk timmerde ik een paar basiskastjes en hing ze boven de schrootjes en toen kon de muur verder dichtgemaakt.

Om het gladde spaanplaateffect te neutraliseren,  ga ik de kastjes straks afwerken met houten latjes en sommige vakjes krijgen houten deurtjes. Wat dat emmertje daar doet? Er zit een stuk lijmklem onder. Steekt de lijmklem naar beneden, blijft er mogelijk een hond aan hangen. Zet ik het ding omhoog, kan het zomaar zijn dat ik mezelf een oog uitsteek. Dit is de oplossing (klustip 36)!

badkamer

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *