Keukenkastje

Alle potentiƫle materiaaldonoren waren op vakantie of elders doende, dus ik moest me redden met het hout dat er nog lag. Nou dat ging best aardig. Eerst werd er een stukje keukenwand dicht gemozaiekt en toen moest er een heus keukenkastje komen.

Dit is het grove resultaat. Grof in de zin van, nog niet opgeleukt of afgewerkt. De kast zelf is van oude kastplanken gemaakt en de deurtjes waren ooit de luiken van Keetje.

Ik denk dat alle toekomstige keetgangers wel in euforische staat zullen geraken, wanneer ze merken dat de pot pindakaas gewoon achter een deurtje gezet kan worden, naast de hagelslag, de theezakjes en het potje zout.

Nou ik dat zo schrijf denk ik, een eierrekje zou ook wel leuk zijn en wat ik in Keetje 2 (dus Kaatje) misschien moet overwegen is een minikoelkastje. Ik geloof niet dat zo’n gevalletje nu nog onder te brengen is. Nouja, zo hou je altijd wat te mekkeren eej.

keukenkastje1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *