Muurtje erbij

Tegenover het keukentje zat nog een smal stukje zijmuur dat afgetimmerd moest worden. Mooi klusje voor vandaag.

Ik verzamelde alle -in den beginne- gesloopte schrootjes van de buitenkant, zocht de bruikbare delen er uit en zaagde houtjes van 30 cm. Toen bleek er wat raamwerk niet klaar, dus daar verandering in aanbrengen werd handeling nummer één en daarna konden de plankjes achter elkaar aan de wand.

Kwam ik er verdeurie een paar te kort. Zoeken, zoeken, zoeken  en ja hoor, toen kon het gat gedicht. Zo, ook weer klaar. Me vervolgens wat bezig gehouden met afwerklatjes. Anyway, dit soort klusjes levert geen spectaculaire plaatjes op, al was het alleen al omdat Keetje zo klein is. Je staat overal bovenop met je lensje.

Nu de muren van het badkamertje nog en dan wordt het echt, echt, echt tijd om de buitenkant, inclusief het dak aan te pakken en dan… Nou, begint het er best al een beetje op te lijken….

muurtje1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *