Af- en wegwerken

Het was er eigenlijk geen weer voor, maar vanmiddag wilde ik toch even verder met Keetje. Het isolatiemateriaal dat rondom de buitenkant zit, voldoet goed en houdt aardig wat warmte buiten de deur, zeker als je in aanmerking neemt dat er op het dak nog geen extra bedekking zit. Keetje is straks winterhard en zomerproef wat ik je brom.

Afijn, de klusserij van vandaag bestond vooral uit het dichtmaken van stukjes wand en afwerklatjes zetten aan de badkamerkast (zie ook vorige blogje). Verder zie je op de kleine fotootjes een stuk plafond waarvan de schrootjes zwart, rot en verweerd zijn door alle lekkage die het ooit voor de kiezen kreeg.

Inmiddels is het hout mooi opgedroogd. Om de ergste rotschade uit het zicht te krijgen heb ik een soort sierrand gemaakt, die qua vorm correspondeert met een klein plankje boven het raam. Nu moet er alleen nog wat dun plaatmateriaal tussen, maar dat had ik niet liggen. Kan ook best zijn dat ik er een stuk Kaatje voor transplanteer. Maar even zien wat wijsheid is.

badkamer-achter-aftimmeren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *