De wc annex wasruimte

Keetje is goed geïsoleerd, wat maakt dat de temperatuur binnen de grenzen van het redelijke blijft en er ondanks de tropische hitte van de laatste dagen toch wat gedaan kan worden.

Ik timmerde een raamwerk op het muurtje van de wastafel/wc ruimte en keek Muisman lief aan. Er moest nog wat electriciteit aangelegd worden. Of hij dat misschien nu wilde doen? Wilde hij wel. Fijn hoor.

Nu is de “natte ruimte” voorzien van de aansluitingen voor een stopcontact, een aan en uit knop en een lichtpunt. Aan de onderkant van de muur zette ik wat hout van Kaatjes buitenkant tegen het raamwerk en er bovenop kwam een plank (oude klep uit Kaatje) waarin of waarop straks een wastafeltje komt, maar daarvoor moet ik eerst nog even naar de markt(plaats).

wc-gedeelte wc-stroom wc-aftimmeren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *