Kaatje halen

Soms tref je het met een verkoper. De eigenaar van Kaatje was van het kalme, aardige en meewerkende soort.

Met Kees, de hond die niet van zijn zijde week, zette hij Kaatje met een vorkheftruck op onze kar en hielp met vastsjorren, ook toen de regen al met bakken uit de hemel viel. De man haalde een hamertje om wat luikjes vast te zetten, schoof links en rechts wat stutpaaltjes omhoog en trok en passant ook nog even aan het schoorsteentje. Dat zat vast. Mooi. Stuur me een paar foto’s als ze klaar is,” riep hij bij vertrek. Doen we!

Op de terugweg hadden we wind én bui mee, oftewel… we gingen allemaal dezelfde kant op. Dat maakte het autoritje wel spannend. Wat een water. Ik reed zelf. Niet dat ik met een karretje uit de voeten kan, maar ik mag grote karren rijden volgens mijn rijbewijs.

Muisman, die heel handig is met zo’n ding, mag het niet. Tja en als je dan gehuurd spul hebt, moet je toch wat hè. Nou ben ik na 400 km wel even klaar met karretje rijden. Anyway, de deur van Kaatje moet met een schroevendraaier open, maar ik zag door een raampje een heel leuk tafeltje staan. Dat ga ik morgen eens bekijken!

kaatje-halen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *