Kaatje kijken

Even een paar foto’s van Kaatje. Van binnen vind ik haar geweldig. Bijna Jammer dat ze zo niet kan blijven.

Er staat een lange tafel in, die vastgeschroefd is aan de vloer, met aan weerszijden twee banken. In de hoek een soort aanrechtje en aan de muur twee kapstokjes. That’s it. Oja, het kacheltje nog, maar ik houd niet van dit soort kachels in een kleine ruimte.

Kaatje is nu een heerlijke plek om in je oude kloffie, met een pan dampende soep, zelfgebakken brood en een rijk gevulde salade aan te schuiven met een man of acht en laat dan, onder/na/tijdens de koffie, cornac en het likeurtje, de goede gesprekken maar komen. Helaas moet Kaatje iets meer multifunctioneel worden, dus het voorgaande scenario gaat um niet worden. Misschien in Kootje, maar dan moet ze wel zes meter zijn ofzo. Nou al zin in.

Maar ik dwaal af. Kaatje heeft twee geestige kapstokjes, waarvan er eentje naar Keetje gaat en een prachtig smal schrootjesplafond. Wel flink beschadigd hier en daar, maar daar passen we wel een mouw aan.  Nou en over de buitenkant kan ik kort zijn: kreun. Dus als ik straks een dagje tijd heb en m’n gang ga, blijft er van Kaatje alleen een schrootjesplfond en raamwerk over!

kaatjebinnen

interieur-keetje

exterieur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *