Slopen 1

kaatje-slopen1Alle begin is moeilijk zegt “men”, maar dat is grote onzin hoor. Om iets op te bouwen moet je het eerst afbreken, makkelijk zat.

Nou, dan heb je aan mij een hele goeie. Slopen is mijn middle name; Mama Slopen Muis. Moet ik erbij vermelden dat je gauw teveel lospeutert hoor. Latje hier, balkje daar en voor je het weet heb je alleen nog een heel groot onderstel. Dag Kaatje!

Maar zover laat ik het niet komen. Het raamwerk dat je op de foto’s ziet vormt een hele mooie basis voor een nieuwe opbouw. Op de onderste balk na dan, die is slecht te noemen. M’n grote vriend zwam dook ook nog op in een hoekje, maar daar lachen we om sinds we Keetje ontmantelden. Dat was pas zwammen met een hoofdletter Z.

Hoe je moet bouwen kun je leren door naar de natuur te kijken, daar duiken de mooiste vormen en contructies op. Prachtig weer hè die vliegenhuisjes of wat het dan ook zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *