Kaatje slopen 2

Zo, je zou kunnen zeggen dat Kaatje wat overtollige balast geloosd heeft. Je kunt daarnaast eveneens vaststellen dat er weinig van Kaatje over is.

Geen vrees, erger dan dit wordt het niet. Het plafond is te mooi om weg te halen en de muren zijn redelijk stevig en vormen dus een mooi uitgangspunt bij de opbouwwerkzaamheden.

De onderste balk is rondom slecht, dus die wordt helemaal vervangen. Heb ik al boodschappen voor gedaan bij de sloop. Haalde er 14 prachtige balken van 2 tot 3 meter lang, samen voor 20 euro. Eén zo’n balkje kost nieuw rond de 9 euro. Tel uit je winst.

Het enige minpuntje aan Kaatje vormen de wielen. Ze zijn groot en in tegenstelling tot Keetje komen ze boven de vloer uit. Dat vind ik stom. “Moet je kleinere wieltjes scoren,” zei Muisman, mijn held in barre tijden. Kijk daar heb je wat aan. Kaatje gaat op blokken, de vloer maak ik vlak en dan ondertussen rustig uitkijken naar een wat kleiner model wiel. Komt vast goed.

kaatje-slopen-2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *