Tentje bouwen

Wel leuk allemaal, maar slopen brengt veel troep met zich mee. Vandaag stond dan ook in het teken van opruimen, sorteren wat nog bruikbaar was en anders op de stapel die mevrouw Storthoop heet.

De dame bivakkeert nog in de tuin maar moet tzt richting grof vuil. Nou ze zit me niks in de weg, dus laat haar nog maar even lekker groeien.
Anyway, Kaatje vond het wat te bloterig worden allemaal en daar kon ik me wel iets bij voorstellen. ik haalde een enorm zeil en maakte daar een tentje van.

Nou had ik heel graag een legertent of iets dergelijks  gebruikt en niet dat stomme plastic, maar dat wordt financieel wel een hele kluif hoor. Ik maak het goed met zoveel mogelijk hergebruik. Voor Kaatje is wat bescherming natuurlijk wel het behoud van één en ander en ik kan ook als het regent verder met alles.

Muisman haalde de wielen van Kaatje. Ze zijn inderdaad een stuk groter dan die van Keetje. Alleen de velgen al scheelt 7 cm in doorsnee. Daarna demonteerde hij met de nodige zweetdruppeltjes de spatborden. Man wat zaten die krengen vast. Nu kan er een mooi glad vloertje in.
Nu wordt het frutten met pen en papier en beslissen wat waar moet komen in dit minihuisje.

Ik neig er naar om het wctje een vierkante ruimte te laten zijn met een deur naar buiten, dus als los onderdeeltje. Dat betekent dat je dus altijd naar buiten moet om op het toiletje te geraken. Aan de anderen kant levert het ruimte op omdat er geen deur open hoeft te zwiepen. Wat is wijsheid hè. Wat denken jullie?

tentje-bouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *