Vervalligheid

Met de naderend herfstwinden, is het zaak Kaatjes geraamte wat te verstevigen en daarom begon ik vandaag bij het begin, het herstel van de vloerbalken rondom. Ze zijn zoals je kunt zien mooi van vervalligheid, wat geen woord is, maar wel wat ik bedoel.

Anyway, op vergane glorie kun je niet bouwen, dus alle rottigheid moest verdwijnen. Er voor in de plaats kwam een mooi tweedehands balkje, op de foto nog niet op de juiste dikte gezaagd, maar dat mag de pret niet drukken. Je kunt zien wat de bedoeling is lijkt me. Aan de voorkant steekt de balk ongeveer 60 cm uit en dat blijft zo omdat Kaatje wat langer wordt. De vooringang gaat iets naar binnen en zo zal er naar wij hopen een klein verandaatje ontstaan, waar het op een late zomeravond goed toeven is met een glaasje van het één en ander.

onderbalkKaatje heeft momenteel al een aantal gasten, van die achtpoters die hun hangmat zo vastplakken dat je er gegarandeerd met je hoofd in blijft hangen. Ergelijk, want een spin is mooi, maar niet waar ik ben. Zij ergeren zich ook rot, want wie is toch dat mens dat steeds de zaak vernielt. Zo houd je elkaar wat bezig hè.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *