Balkje hier, balkje daar

Kaatje stond nog na de storm, maar er was een deurstijl losgeschoten. Dit maakte dat haar magere skelet aan de achterkant de vorm kreeg van een wiebertje. Niet fijn, maar gelukkig wel te herstellen. Om het geheel iets meer stevigheid te bieden begon ik met het maken van de nieuwe entree, die iets naar binnen komt, zodat er een klein verandaatje ontstaat.

Na het plaatsen van 2 balken binnen moest ik eerst verder met de balken aan de onderkant buiten, want daar moest binnenbalk nummer 3 aan vastgemaakt en wat er nu zat was helemaal rot (snapt u het nog?). Anyway, zo geschiedde. De foto van de nieuwe balk onder Kaatje is wat bijzonder van vorm, in het echt is ie recht hoor. Geen zorgen.

De balkjes zijn nu helaas op, dus deze week zal ik eens even naar de tweedehandsbalkjeswinkel om een paar nieuwe te halen, dan kan ik verder!

binnenkant-verstevigen

balk-onderkant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *