chicken, chicken, chicken!

Ja, ja, chickies. Vier wel te verstaan. Brunettes met een wat slonzig jurkje. Paar kale plekken, beetje uitgeleefd, maar wat doe je er aan. Nou…. je geeft ze een fijne oude dag.

Moest er nog wel een optrekje gerealiseerd worden, zodat ze niet onder de blote hemel hoeven te slapen, die kippetjes van mij. Ze komen van de stichting “red een legkip” . Toen hun tijd in de eierlegbusiness erop zat, moesten ze naar de slacht. De stichting kocht ze vrij en ik kocht ze over. Nu mogen ze voor mij een eitje leggen als ze daar zin in hebben. Geen druk van deze kant.

Hoe dan ook. Ik sloeg aan het timmeren. Mooie oefening na de lange periode van niks doen. Het huis van voornamelijk afvalhout (zelfs een stukje weefgetouw) en oude trespa platen vordert gestaag. De 28e moet het klaar zijn, want dan gaan we de dames halen!

kippenhok3

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *