Op de kinderboerderij is altijd wat te zuchten

Op de kinderboerderij is altijd wat te zuchten. Is het niet door jezelf, dan wel door een ander.

Een knul van pakweg twintig voert knusjes broodkorstjes met z’n vriendin aan de dieren. Het zakje wordt, eenmaal leeg, netjes weggegooid in een prullenbak. Dan slaakt de jongen een gil. OMG Er zit iets viezigs onder z’n schoen. WAT NU!!!!

Nou, je zoekt een leuk bankje op en schraapt je zool aan de zitting af, wat dacht jij dan!

Zucht.

Twee kleine meisjes, pak um beet groep 5, werpen een vluchtige blik op het aquarium (zonder water) met kuikentjes. “Och wat schattig,” zucht de ene. “Wat maken ze een irritant geluid,” zucht de andere en ze lopen snel door.

Gelukkig hebben ze errug leuke stoeltjes.

houten-stoeltjes

 

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *