Hangen

In het kader van  klooien, vierkant en meter ook de afdeling “hangen” maar opgepakt met een heuse wissellijst afkomstig van de sloophout bv.

Nou mag ik graag ergens een spijker injensen, maar toen ik een vrij groot aantal mij dierbare foto’s had laten afdrukken op canvas, formaatje 20 bij 20, dacht ik:

a. hoe krijg ik de spijkertjes zo in de muur dat alle vierkantjes niet schots en scheef hangen en de tussenruimtes gelijk zijn.

b. wil zelfs ik wel zoveel spijkertjes in mijn muurtje.

Voor a. ben ik veel te onnauwkeurig van aard (al dat gemeter, slaan wil ik, slaan!) en over b. kunnen we kort zijn; nee zelfs ik wil dat niet.

Daarom zaagde ik wat sloophout in dunne latjes, maakte een maathoutje van 20 bij 20 cm zodat het raamwerk zou corresponderen met het beoogde doel, een houder aka wissellijst creëren voor de fotootjes. Beetje timmeren, beetje kalken, twee oogjes aan de bovenkant en hangen maar.

Er zijn nog twee plaatjes onderweg dan is de lijst gevuld. Lollig niet?

Voor de nauwkeurige kijker; het spinrag is inmiddels weg

wissellijst

 

 

8 Reacties

  1. Wil ik eens kort en bondig zijn….. wil de reactie niet opgeslagen worden met als reden”Uw reactie is te kort….. als of mijn woorden niét bijna vloeibaar goud zijn….
    Wat ik dan wel had geschreven?

    Lollig wél..!

    1. stelletje betweters op dat blog van mij. ik heb ze instructies gegeven, alles van koninklijk tot knettergek is zonder commentaar toegestaan!

  2. Helemaal leuk! Kun je nu de foto’s nog wel wisselen of zitten ze voor eeuwig vast. Erg he, dat spinrag. Het is de tijd van het jaar. Je kijkt als huisvrouw drie minuten niet naar boven en dan hangt er ineens weer zo’n rare raggel te bungelen. ;-)

    1. Jazeker, dat is een beetje het idee van de wissel. Je wipt ze er zo uit en dan hup nieuwe erin, als het maar 20×20 is! Raggels zijn idd raarrrrrrrr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *