Kip on the move

De klus zit er op. De moestuin is kaal en ze zijn dan ook vertrokken, de vier dames, als nomaden zoekend naar een nieuwe plek om eens even flink onder poten te nemen.

Ik pakte de familie vanmorgen één voor één op en gaf ze aan Muisman die onder -veel te enthousiaste- begeleiding van twee witte herders er voor zorgde dat ze veilig op hun nieuwe stek kwamen. Voorlopig kan het gaas dus nog niet weg. Denk dat er binnen no-tim no-nada kipstra’s meer zouden rondtokken. Dat zou jammer zijn. Zeker nu ze steeds meer op normale kipjes gaan lijken met vlees op de botjes, een mooi glad verenkleedje en zelfs het kontje wordt alweer wat veertjesvol zeg maar gerust pront.

Anyway, nou moet ik eigenlijk de groentetuin in om het karwei af te maken zodat er gezaaid en gepoot kan worden. Echter, aangezien de lente nog doet alsof het herfst is, wil ik geen spelbreker zijn en stel één en ander nog even een paar daagjes uit. Gewoon. HA!

kaletuin kippen2

 

 

 

 

 

4 Reacties

  1. Ik heb even teruggekeken naar de eerste foto van Kipstra & Co en je kunt het verschil duidelijk zien. Fijn dat ze zo opknappen. Het worden vast stralende kippies! ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *