Zooooooo!

Zoooooooooooo, dat is lang geleden! Yep, inderdaad, maar we zijn er weer hoor. Jawel. Gisteren eigenlijk al.

Toen vroeg ik Muisman of hij me wilde helpen met het ontwieberen van Kaatje. Het arme ding was door al die stormen (alweer) helemaal uit balans. Kunnen we niet hebben natuurlijk. Ik kan zelf al amper een latje recht timmeren, laat staan als de geslagene ook nog eens uit het lood staat. Anyway, het kwam helemaal goed, dus ik kon weer aan de slag.

Dat werd vandaag. Ik timmerde een toog voor de twee tuindeuren (die ik nog niet heb, maar waar ik marktplaats voor afspeur). Die komen iets naar binnen te staan zodat we straks buiten onder een afdakje kunnen zitten. Voor de toog heb ik een deel van een heel oud bed gebruikt . ik vond die bloemen zo lollig.

Daarna verstevigde ik het één en ander aan de voorkant met een paar balken en kon het leukste klusje van de dag beginnen. Het spannendste ook, trouwens. De oude voorkant moest er uit en Muisman kwam voorlopig nog niet thuis. Zag ik mezelf als Atlas het dak van Kaatje omhooghouden. Niet fijn. Maar het ging goed. En je moet me maar even op m’n woord geloven; het wordt best leuk!

deuropening

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *