Verandaatje voor Kaatje, dat rijmt

Gisteren de voorgevel exit, vandaag een stuk vloer. Never a dull moment in de Keet Kaat.

Het deel dat veranda gaat worden moest er uit. Er zat daar ook een balk die aan vervanging toe was en het raamwerk van de verandavloer-to-be kon sowieso nog wel wat versteviging gebruiken.

Op de foto zie je wat het geworden is. Daar waar de vloer nog ligt komt de nieuwe ingang. Aan de voorkant is er wat bij aangetimmerd. Ik wilde een overzicht maken van de ingang met verandaatje, een soort totaal shot, nou het enige wat totaal werd was de chaos. Komt van al het losliggende materiaal. Staanders die willekeurig neergezet lijken te zijn, een wirwar van hout. boel woorden om te zeggen dat het nergens op leek. Komt nog wel.

Anyway, de ijzeren grondsteunen gaan daar weg, die moeten los geslepen. Zet ik soort gelijke jongens aan de voorkant. Ik weet nog niet wat voor vloer ik wil, mss gewoon betonplex, dat is sterk en watervast. vlonderdelen of iets dergelijks lijkt wel leuk, maar als je een klapstoeltje neer wil zetten heb je een probleem.

Ondertussen zoek ik naar van alles en nog wat op Marktplaats. Heb ik toch voor Kootje (ja je moet vooruit denken) zulke leuke deurtjes op de kop getikt voor een prikkie!

vloer-veranda

2 Reacties

  1. Ben ik even blij dat ik hier geen zeggenschap in heb….. dat leuke “bedrandje” in het vorige logje, dát snap ik maar wat je hier allemaal aan het prutsen bent…. schiet mij maar lek!
    Maar ik ken je langer dan vandaag en weet dat dat jij er wél raad mee weet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *