Leuk man

Het was een leuke dag. Zo zag ik een koe uit de stal sprinten, ze huppelde achter haar vriendin aan die al een eindje verderop liep. “Wacht op mij, wacht op mij!”, hoorde ik haar roepen. Die twee gingen natuurlijk keten, dat snap je wel.

Deed ik ook, eerder die morgen, met Kaatje. Hergebruik is leuk maar je krijgt er ook wel eens een punthoofd van, bijvoorbeeld wanneer je een uur staat te ploeteren om een onwillige schroef ergens uit te krijgen. Daarna brak ik mijn hoofd over hoe de indeling moest gaan worden en ik durf inmiddels voorzichtig te zeggen dat ik het wel voor me zie.

Toen werd het tijd om m’n op Marktplaats gescoorde houtjes te halen. Mooie zware kwaliteit multiplex plaatjes, 11 stuks voor het mooie bedrag van 32 euro. De oppervlakte is gelijk aan 5 hele platen uit de winkel en daar kost 1 plaat al rond de 31 euro. Je hoeft geen Einstein te zijn om te begrijpen dat dit een fijne aanschaf was. Kijk maar, Lotus is er ook content mee!

hout-kopen

2 Reacties

    1. Hahaha, nou ik denk dat Lotus heeeeel beteuterd zou kijken als ik met een hondenhok op de proppen kwam. Het beestje woont liever intern!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *