Kip of ei.

Hooooh, laten we, voor de orde van de dag alles overneemt en ons achterlaat met een oja, dat was ook zo, niet voorbij gaan aan het heugelijke nieuws van gisteren…. een ei.

We zullen nooit weten wie het voor ons legde, Kim, Cis, Emmylou of Polly, want we waren er niet bij, maar nadat de dames even in de peperkas gezet waren om daar eens even flink te tuinieren, lag er na een uurtje zomaar een ei in een versgegraven gat.  Puntgaaf, glad, mooi lichtroze-wit. Ik zeg, zelden zo’n mooi exemplaar gezien.

Wat we natuurlijk wel weten is wat er eerder was, de kip of het ei. Gelukkig maar, er is al zo weinig zeker in het leven. Wat trouwens ook nog voorbij kwam dit weekend was een geheel ander soort KIP in de vorm van een heuse caravan, retromodel 1981 en alleen gebruikt door een oud mevrouwtje. Alles nog zo gaaf als wat. Moedermuis is de trotse eigenaresse, want sinds ze in een appartementje woont mist ze het buitenleven.

We zetten wel een caravan in de tuin, riep ik en de rest is geschiedenis. Hier is Muisman de zaak aan het rechtzetten onder toeziend oog van de hapsnavels.

KIP-caravan

 

3 Reacties

    1. Nou Wieneke. De caravan staat in de tuin, die is voor mams, wanneer ze denkt, ik ben het zat hier op mn flatje, ik ga een paar dagen naar het platteland. Er staan 3 bouwkeetjes op het erf. Ik ben zelf begonnen met eentje te verbouwen, die eerste keet heet Keetje en vervolgens dacht ik ik wil er nog eentje. Daar heb ik geld voor ingezameld via social media en van dat geld heb ik Kaatje gekocht en die ben ik ook aan het verbouwen tot minihuis. Daarna zag ik Kootje, die heb ik ook gekocht en daar maak ik een minihuis van met een puntdak. Ik ga ze verkopen en dan krijgen de mensen die Kaatje gesteund hebben hun centjes terug met rente! Maar op de keper beschouwd zijn er 3 bouwkeetjes nog lang niet af en daar zie je op dit blog de verhalen over verschijnen bij de tab Keetjes bouwen. Zoiets dussjjj

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *