Koken met Kaatje

Een Kaatje zonder kookgelegenheid bestaat niet, al was het alleen maar om er een kop koffie te zetten of een éénpansmaaltje te bereiden.

Het keukentje is gesitueerd aan de achterkant, dus ik had bedacht dat er geen nooduitgang nodig was zoals in Keetje. Bij vlam in de keet luidt het advies “REN NAAR BUITEN”. Voor de wat traag-van-begrippers kan ik natuurlijk een pijl ophangen richting deur.

Anyway, ik begon met een paar basic kastjes zoals je kunt zien, de deurtjes moeten er nog voor. Als ik het meest rechtse kastje niet twee keer had gemaakt hadden ze er misschien al aan gehangen, maar ik vond bij nader inzien het formaat te groot, dus hup alles weer los… pff, suf gedoe.

Het tussenstuk krijgt ook nog een paar plankjes en dan moet ik maar eens een aanrechtje fabriceren. In Kootje zat een leuk roestvrij stalen maar die is voor m’n gevoel toch te hoekig voor Kaatje. Maar weer eens speuren op internet of er wat leuks te vinden is.

keukenkastje-basis

2 Reacties

  1. Kaatjes Keuken Kastje Kon Kleiner, dat hield dus even op;-)
    toch jammer dat de elektrische kookplaat die nog steeds op zolder staat te groot is, maar ja, een “4 sterrenmaaltijd” in Kaatje is toch een maatje te groot;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *