Alles zal reg kom

Het was een productieve dag vandaag al leek het er eerst niet op, want mijn oog viel op een scheefte waarvan ik dacht, “huh? HOE-KEN-DAT-NOU.”

Uren meteren en schroeven later was het me pas naar de zin en kon ik verder met andere zaken. Een stukje zijwand, wat planken bij de ingang en als klapstuk nog een kastje bij de keuken. Dat lijkt daar allemaal nog wat rommelig zo, maar dat wordt straks snel beter wanneer al die open stukken verdwijnen.

Nou zal de oplettende lezer misschien verontrust denken, “Allemaal leuk en aardig mevrouw Muis, maar hoe zit dat met de elektriek enzo.” Aha goeie vraag. Ik kan u melden daar is over nagedacht hoor. Aangezien de buitenkant niet dichtgetimmerd is, kunnen we nog overal bij. Muisman zal binnenkort een plan de campagne maken en dan komt het dik voor elkaar.

keukenkastje-en-voorkant

De onderste foto is een panoramashot, vandaar de vertekening van één en ander.

8 Reacties

  1. Ik vind het maar knap, hoor. Dat jij gewoon zomaar scheeftes kunt rechten. Ik heb geen verstand van keetjes, laat staan kaatjes, maar ik vertrouw er volledig op dat het iets geweldigs gaat worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *