Overnieuw

Het zat me toch niet lekker gisteravond en alhoewel ik eigenlijk al besloten had om met mijn hoofd voor de televisie te gaan zitten, liep ik toch nog ff gewapend met een schroefboor naar Kaatje.

Hartstikke leuk dat keukentje, maar de verhoudingen waren nog steeds helemaal zoek in mijn beleving. Bleef er maar één ding over. Alles los en dan de volgende dag overnieuw beginnen. Dat was vandaag dus. De kastjes hangen hoger. Eentje is naar achteren verhuisd en ik heb er nog een paar bijgemaakt….. ik geloof dat ik zo wel tevreden ben. Wat rest is een aantal afwerklatjes. Die komen straks wel, eerst maar eens de grote lijnen.

De foto’s zijn hopeloos. Kaat zelf staat onder zeil, het is donker en klein, maar met dit panoramaatje heb je toch beeld. Als toetje even de preview van de tuin- herstel kaatdeuren. Ze moeten nog aan alle kanten bijgezaagd en bijgewerkt, maar dan heb je denk ik ook wat, op het glas na, dat zit er nog niet in. Zijn ze niet prachtig?

keukenkastjes-overnieuw-en-deuren

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *