Dakje erop

“Als ik de platen op het dak schuif van Kaatje, schroef jij ze dan vast?” vroeg ik aan Muisman.

Hahahahaha yep dat vroeg ik echt. Gevalletje kosmische zelfvergroting. Alsof ik dat kon in m’n uppie, maar daar kwam ik al snel achter natuurlijk.  Dus hielp hij me tillen en schroefde alsnog de hele boel aan elkaar vast. Fijn hè. Gisteren had ik het dak al voorzien van een isoleerlaagje om de warmte een beetje binnen en de kou buiten te houden.

De onderkant van het dak moet nog afgewerkt cq doorgetrokken worden, maar je krijgt al wel een beetje idee van hoe het wordt hè!dakje

6 Reacties

  1. Je schrijft;” om de warmte een beetje binnen en de kou buiten te houden.” Na een dag als vrijdag zou je er zeker “en vice versa ” bij kunnen zetten;-)
    Kaatje kan zou op zo’n dag best eens een bloedheet typje kunnen blijken ! Maar het wordt een snóepje!

  2. Geweldig, je kan nu echt goed zien hoe het uiteindelijk gaat worden! Krijgt ze een verandaatje??? Ze wordt zoooooo leuk :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *