Van de bank

Dat ziet er goed uit, zei ik vanmorgen tegen mezelf terwijl ik de nogal lege agenda van volgende week bekeek onder het genot van een boterham met hagelslag.

Kon er mooi een beetje geKeet of geKaat worden. Het was er al zo lang niet van gekomen. Iets met spanningsboog en veel afleiding. Anyway, mijn slimmere ik, vond de plannen kennelijk maar niks, want ze vroeg, “wat is er mis met vandaag?” Huh? Nou inderdaad zeg, zoveel verplichtingen had ik niet, het was alles behalve een drukke donderdag.

Ik gaf  de hapsnavels een bal, hadden ze ook wat te doen en gewapend met een pot koffie en een plak bananenbrood, stapte ik Kaatje binnen. Je begrijpt, een goed begin is het halve werk.

De rest van de dag stond in het teken van zagen, schroeven en timmeren. Beetje aanpassen links en rechts, maar niet teveel, want krom is het nieuwe recht in mijn (belevings)wereld. Kwam ik toch een aardig stukje verder met het wandje.

Bijgevoegd een vage panoramafoto. Als het blauwe zeil linksonder weg gaat, worden de foto’s wel beter, nu is er nog teveel tegenlicht.

aftimmeren-zijkant-binnen

2 Reacties

  1. sla ik je één keer over op mijn rondje…..( ja als er hier tóch niets gebeurt krijg je dat)
    ga je ineens als een gek aan het werkt!
    Ziet er méér dan top uit, ga je ons nog vertellen wélke binnenkeetarchitect je ingeschakeld hebt of blijft dat jouw geheim!

    1. ik vond je geduld en uithoudingsvermogen toch al prijzenswaardig. Architect prijsgeven? Dacht het niet hoor, moet allemaal wel een beetje exclusief blijven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *