Op en uitklappen moet het

Aangezien de mens een groot deel van het leven liggend, rustend, slapend, hangend, chillend doorbrengt, kan ook in Kaatje geen bedbank ontbreken.

Poes Ozzie lag vast even proef bij het basisontwerp. Je zag haar denken, het moet wel een beetje ruim en comfortabel worden daaro. Nou ruim, dat is maar net wat je gewend bent. De bank wordt uitklapbaar 120 centimeters breed. Kom je uit een lits-jumeaux dan krab je je mogelijkerwijs achter de oren… Anyway, voor een beetje Kaatervaring moet je wat over hebben hè. Ik zeg, dan maakt een paar centimeter minder niks uit.

Ik heb de balkconstructie gemaakt en verder veel denkwerk verricht. Nu zou het goed mogelijk zijn om een foto van mijn botoxloze voorhoofd up te loaden, maar of je daar nu blij van wordt. Wat zo’n uitklapbankbedgeval lastig maakt is de vraag HOE laat je het verbredende deel klappen, glijden, schuiven.

Daar heb ik zelf inmiddels een aardig beeld bij. Ter voorbereiding zocht ik de teakhouten bedbodems op, ooit door een Kaatdeler* meegebracht uit Ghana.  Onverwoestbaar! Ik hoop dat je er iets mee kunt, zei ze, dat zou ik heel erg leuk vinden. Nou dat gaat lukken hoor. Voor jullie daar echter beeld bij krijgen moet er nog wel wat gebeuren. Ik meld me.

*participant crowdfundproject Kaatje

slaapbank

6 Reacties

 1. Wie sleept er nou bed bodems mee vanuit Ghana? Ik dacht eigenlijk dat er meestal juist hulpgoederen dié kant op gaan, maar wie ben ik!
  Henk en ik hebben tot pakweg 1985 uitstekend geslapen in een sponde van 120 cm breed.
  Daarna is er +/- per 10 jaar 10 centimeter bij “bespijkerd” de laatste keer zelfs 20 cm in één keer;-) Ik ben benieuwd,
  klinkt wel hé, participant zijn!

  1. Zit ik nu te rekenen hoe breed je bed inmiddels is Riet, hoop dat je de voorgevel (van het huis, geen misverstanden) niet naar voren hebt hoeven zetten. Jaaah participant zijn klinkt niet alleen top, het IS ook top!

   1. we gingen van 1.20, naar 1.30, toen naar 1,40 ( door twee keer een krijgertje) en uiteindelijk naar 2x 80 als één bed opgemaakt (dus 1.60) maar mét aparte dekbedden wegens te woelige acties van Henk in de nacht, dus ieder een eigen speelhelft zal ‘k maar zeggen….rollen die oudjes niet zo naar elkaar toe….. eh…. reserveer Keetje maar niet voor ons;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *