Antikraak

Altijd fijn als er iemand is die je pandje bewaakt tegen mensen die zooooooooo enthousiast zijn dat ze mogelijk vroeger dan gewenst in Kaatje gaan wonen.

Mijn hart is gerust.

Ondertussen timmer ik vrolijk verder. De binnenkant dan het grote raam kreeg afwerklatjes en een grote plank boven op z’n kop. Ik vond nog een lollig kapstokje dat smachtte om een plekje aan de muur en … nouja bij het keukentje werd ook nog het één en ander gedaan. Soms zijn de veranderingen te klein om allemaal te vast te leggen op de gevoelige plaat. Dat wordt een beetje boring eej.

Anyway, met een schemerlampje aan kijk je al heel gezellig naar binnen.

aftimmeren-raam

10 Reacties

  1. Ik ben helemaal verliefd op het plafonnetje, ja ik wéét dat dat al langer klaar is maar het valt me nu weer erg op hoe mooi het gemaakt is. Trouwens de kapstok en de raamafwerking vallen beslist ook in de prijzen!

  2. Ik zit me al een tijdje te beheersen om vooral niét te vragen waarom het hier al zo lang zo stil is…….. het is uiteindelijk niet verplicht om logjes te schrijven….. zucht… ik ga maar weer verder met “me beheersen” !

    1. HA RIET! Net op IJsland gearriveerd zie ik een mailtje dat ik je reactie moet goedkeuren, maar geen laptop mee natuurlijk. Dussuh, ik hoop dat je niet bezweken bent onder de grote druk. Nou weer terug. Ik ben zo niet aan het communiceren op mn blog, nog steeds niet hè, daarom is het wat stil. Het gaat hier goed hoor, ik ben veel aan het verbouwen en ik ga mn keetje ook weer in! Dus ik denk dat er tzt wel wat meer leven in de brouwerij komt, maar dat riep ik eind december ook al tegen Wieneke. Tis wat! Lfs voor jou!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *